Saturday, May 16, 2009

Win & Lose

Salam.

Uh, not so good news. Hubby & team lost in his dart game today, twice. The rule is double knock-out, which means if you kalah 2 kali, boleh pack barang n balik. huhu. But, looking at the bright side of it, he'll coming back tomorrow morning, instead of Monday morning!! *hooray* Will have more time to spend with him before he's leaving for offshore on Tuesday for a week and come back just a day before my due date. (mintak2 baby blum nak kuar before that...Amin).

The netball team however, did well! They won their first game this afternoon to our musuh tradisi volleyball and they are now in the winner pool. So less game to play, saves more energy.. huhu. Ij4n, the team convenor called me and shared the good news. Ah, kecewanya tak dpt main kan. Ada bola dlm perut, nak buat camne. I really miss netball. Why lah this year netball lak, all this while volleyball alih2 this year diaorang nak rotate laks. Meaning, next year pun volleyball jugak. Although I also play volley, but not as much as I like playing netball.

Tu yg tetiba terasa nak letak gambar lama masa main netball kat UK dulu.. huhu.. *OMG, I am twice of the size in the photo now!! kurus gilakss..*

Ok, takpe2.. tak lama lagi je nak deliver. Then boleh join all the games.


p/s: memberontak jugak hati ni nak main walaupun tgh pregnant.. haha..

6 comments:

^ez^ said...

akak ke tu??!

erm..ke salah orang ek?

kurus sangat tu.akak dah comel dah.tu bukan akak la.tu mesti pic orang lain..kan???

larikkkkk!!!!!!!!!!!

^o^ hihihi..

~Mrs Fred~ said...

tulah.. tak caya kan..haha..betapa kurusnya.. tp tak comei lah..

amboiii... ada ke kata gambar org lain.. huhu..nak kena tembak ni..

iBu ZulFaQar RayYaN said...

achom kau bersalin kat sabah ker???dalam pantang balik seremban kee?

~Mrs Fred~ said...

rocky..

ha ahh..bersalin kat sini jer.. insyaAllah 16 june balik sban sampai 21 july.. pantang kat sana.. datanglah umah, memandangkan umah baru ko dekat jer ngan umah aku..hehe

zurahimi muslim said...

huhu xpe..thn depan main ek...thn ni rezeki dpt anak. Tak ternilai rezeki tu..:p

~Mrs Fred~ said...

zura.. tulah pasal kan..ntah apa2 aku ni.. hehe.. maybe dah kemaruk sgt nak main netball.. susah2 nak dpt anak. :p

Related Posts with Thumbnails