Wednesday, May 28, 2008

Been Busy

Salam.

Hi everyone. Tiba2 rasa nak update lak pagi2 ni. Sorry, I've been away for quite some time. Lots of things happening and kat rumah dah tak dpt wireless. My next door frens are moving out from the house this week. So phone & internet semua dah terminate. I'll be bored to death after this, dah takde member kat rumah sebelah. Kalau tak dulu bila my husband naik offshore jer gi makan2 or borak2 kat rumah sebelah.

Anyway.. now ni kat office musim org kahwin.. bulan August jer ada 6 org.. huh.. but rasanya I can only attend one of it..coz 2 nd week August my parents will be coming to KK and nak gi road trip sampai Sipadan.. huhu.. diaorang stay until first week puasa.. lama giler kan.. best nyaaa.. tak sabar!

Last Saturday, kat office ada organized Majlis Tilawah Al-Quran peringkat Sabah. Alhamdulillah, my dearest husband johan hafazan.. :) so insyaAllah 3-5 July wakil Sabah to Borneo pulak.. tp yg tak best kat Bintulu.. dahlah flight takde.. nak kena naik bas pulak dari Miri. duhh.. dugaan betul.. tp apapun, sgt bangga dan rasa syahdu bila dia menang.. then I was looking at myself.. yg both of us mmg kontra.. sorang juara karoake, sorang juara hafazan.. hehe.. tp he's good at playing guitar jugak, dulu ada forum dia selalu main dgn live band.. so kat rumah boring2 tu, dia main gitar and aku nyanyi2.. but apapun, kena muhasabah diri sendiri balik lah kan, segan jugak bila org dah tahu husband juara hafazan tp aku pulak ranggi2 mcm ni.. nak buat camne.. hehe..

In two weeks time ada Borneo Games, as usual I'll be playing volleyball.. this year kitaorang host, tp mcm tak meriah jer.. yg pelik tp benar tu, training dah tiap2 hari, mcm nak pengsan buat fitness tp berat badan bertambah lagi adalah.. tension kot.. few weeks back bykkkkk sgtttt keje.. pastu ad-hoc request lagi.. project lagi.. hish..hishh..sabar je lah byk2 kan..

oklahh.. nak sambung keje.. starting tomorrow dah start long holiday. but i still have to work..

babaiiii

1 comment:

Ibu Emir said...

wow juara hafazan, amin... err.. juara karoake. habis kontra.. anyway, that what makes u meant to be together

Related Posts with Thumbnails