Tuesday, October 12, 2004

frozen

Salam..
hye.. sorry for the late entry.. woke up late this morning.. sempat subuh di masa sudden death.. mana tidaknya.. last nite tido lambat.. ber'skype' ngan ima sky.. cool!!! lepas ni ima aku tak payah tepon ko pakai telco card.. ko ring-ring aku jer.. hehe..lawak betul.. so, make sure ko habis exam nanti updatekan aku ngan citer2 yg aku telah ketinggalan..
ahaa..guess what..its cold today..feels like winter.. gilerr aahh.. got marketing class this morning.. but time me & yana sampai kat mappin ada fire alarm pulak..elehaiii.. time pagi2 sejuk2 ni lah dia nak buat.. so, bila dah ramai2 depan mappin tu aku & yana pun borak2 ngan a few juniors.. diaorang boleh igt aku & yana budak 2nd year... hehehe.. tertipu lagi..!! dah 4th year dik ooii.. aku cam biasalah, asal jumpa junior2 baru jer mesti tanya main netball ke tak (soalan wajib ni...) .. and one of them mmg netball player masa kolej..yeyyyy!! dpt juga pengganti shikin.. tapi walau apapun shik, tiada siapa dapat menandingi mu..chewahhh.. (ayat kipas ni shik.. ko tak faham2 lagi ke.. cepat2lah order kuih & beli kad raya utk aku & yana!! hehe)
hmm..ramadhan is coming soon..,insyallah.. tapi aku dah rasa mcm dalam bulan posa jer.. ;) blum apa2 lagi dah dpt mcm2 email forward recipes untuk berbuka.. dah tentulah aku berbuka kat tpt keje..haii..sungguhlah di perantauan..
oklah.. kang elok2 tak hujan, hujan pulak..hehehe.. wassalam..
frozen,
emmachann

No comments:

Related Posts with Thumbnails