Friday, October 06, 2006

ulcer again!

Salam.

Hi..barulah ada chance & mood nak type..its friday break, so ada freedom sikit nak tulis..takde interruption..lagipun today ramai org takde sini..gi meeting lah, training lah..

Opss..lupa nak ucap Selamat Berpuasa to all of you..Puasa kat Sabah best, kul 6.10pm dah buka..hehe.. kitaorang dah kenyang barulah org2 di semenanjung nak berbuka..tp time sahur tak best aa..kul 4am kena bgn..so far Alhamdulillah..bgn jugaklah sahur even though minum air kosong jer..tp today tak sahur pun.. ive got ulcer!! (cam biasalah aku ni kalau stress sikit jer mesti kena ulcer..hehe..) dulu time study nak dekat2 exam kena, time keje ni tak tahulah pulak stress tang mana datang.. rasanya sebab tgh takde keje, so struggle giler nak cari keje or buat2 bz sampai stress.. boss pulak asyik away from the office..nak pergi offshore bedding full pulak..haii.. frustrated betul kena duduk office.. jadi cam document controller..

Bulan puasa ni alhamdulillah,murah rezeki..almost everyday ada invitation berbuka kat hotel..tp if kat KK ni satu je hotel yg so far, sedap.. yg lain tu tak berapa lah.. but apapun bersyukur je lah dah ada org nak belanja kan..usually contractors belanja, they will invite the whole office.. tp muka2 yg pergi tu org2 bujang & blum kahwin (biasaklah malas nak masak kat rumah..)& org2 yg sama jer..including me & hosmets..hehe.. this week Monday jer hari tu kitaorang masak.. yg lain makan luar.. mmg dapur tak berasap..

hishh..byk plak citer.I do have a lot of story to tell, but line selalu tak clear so susah sikit nak update..hehe.. nak update lepas office hours lagi susah, coz now ni tumpang org jadinya bila org tu balik, semua org yg menumpang pun kena balik.. if dia stay back, kitaorang pun kenalah stay back..time susah2 macam ni rasa nak bawak kete ke sini..

esok dah weekend kan! wow..bestnya..tp esok kena kemas rumah and tidy up the room yg kitaorang jadikan store..coz ada budak baru nak masuk rumah si mas & effa ni.. me & khuzai at the moment menumpang je coz rumah kitaorang landlord dia tak keluar lagi.. nasiblah..tp sian jugak kat landlord coz rumah baru diaorang tu yg tak siap lagi, so nak pindah pun camne kan.. insyaAllah before balik Semenanjung for raya kitaorang dah pindahkan brg2 ke rumah baru..

Oklah..continue next week..have a nice weekend!!

Cya!

1 comment:

Anonymous said...

I enjoyed reading your blog very much. Thanks for taking the time to keep it going.
Shane
Great Fitness

Related Posts with Thumbnails